Po dvoch rokoch online vyučovania a videozáznamov to chce skutočný, živý kontakt. Kontakt so svetom reklamy a marketingu cez prednášky a workshopy s tými najlepšími z najlepších. Creative Academy v Bratislave opäť štartuje prezenčne a už tradične dopĺňa tím lektoriek a lektorov o ďalšie atraktívne tváre, ktoré odovzdajú svoje vzácne know how z dlhoročnej praxe.


Dva večery v týždni na rande s reklamou


Obľúbená večerná škola reklamy otvorí svoje brány už 14. marca a vždy v pondelok a stredu od 19:00 do 21.00 doplní ďalší dielik do skladačky komplexného štúdia vhodného pre moderných podnikateľov, predstaviteľov značiek či začínajúcich marketérov. Tento ucelený koncept vzdelávania vyvrcholí na konci mája zadaním od reálneho klienta, ktorého musia študenti a študentky oslniť svojou kreativitou a nápadmi postavenými na získaných vedomostiach. Na základe úspešného vypracovania im bude udelený prestížny certifikát.



Marketing Superstars Creative Academy 2022 :-)


Nové, hviezdne mená medzi lektormi


Creative Academy už tradične ťahá do svojich radov kraľujúcich marketérov a lektorov roka. Inak tomu nie je ani teraz.


„Veľmi ma teší, že sme na loď dostali experta na stratégie a Marketéra roka 2021 Juraja Pobjeckého. Pôsobí v spoločnosti Isadore aj v hybridnej agentúre Darwin&Machine, ktorú zakladal náš dlhoročný lektor Michal Pastier,“


prezradil zakladateľ Creative Academy Marek Gurega, ktorý zároveň ohlásil aj ďalšie 3 veľké nové mená. Témam pozicioningu značky a Brand Purpose sa bude venovať „one and only“ Milada Halová – šéfka marketingu Tatra Banky a Raiffeisen banky. Školu moderného marketingu doplní aj absolútny guru slovenského a českého LinkedInu Miki Plichta, ktorý sa okrem nápadov na oživenie a speňaženie účtov na tejto sociálnej sieti bude venovať aj storytellingu v biznise. Novou tvárou, ktorá sa predstaví v akdémii je aj Marek Šulík - Head of Digital Marketing ISADORE, ktorý nových študentov naučí ako na mediálne plánovanie v online prostredí - Ako sa rozhodovať na základe dát a nie len pocitov.



Obľúbené stálice nemôžu chýbať


Štvoricu nových expertov doplnia úspešné osobnosti lektorského neba Creative Academy. Okrem spomínaného, cenami ovenčeného kreatívca Michala Pastiera, sa pred študentov vrátia aj riaditeľka komunikácie a značky O2 Slovensko Lucia Petrášová, komunikačný stratég Maroš Kemény, odborník na digitálny marketing a sociálne siete Tony Dúbravec, samotný CEO O2 Slovensko a Marketér roka 2017 na Slovensku Igor Tóth či Martin Krajniak z medzinárodnej prieskumno-konzultačnej firmy Kantar.


(Študenti spoločne pracujú na zadaní počas workshopu)


Atmosféra a energia živých stretnutí


„Priznám sa, neviem sa dočkať nového ročníka. Som rád, že sme to náročné obdobie ustáli v online priestore, že sme nestagnovali a ďalej rástli, ale stretnutia naživo v Creative Academy sú doslova nabité energiou. Je to nielen o vzdelávaní, o kreativite, komunikácii, reklame, ale aj o priateľstvách, networkingu a spoluprácach. Samozrejme, v režime OTP a pri dodržaní všetkých hygienických pravidiel, hoci aj dva metre od seba, ale konečne spolu,“

dodal Marek Gurega, ktorý k štúdiu modernej reklamy postavenej na profíkoch z praxe priviedol už stovky študentov.


(Po skvelých záverečných prezentáciách si študenti odnášajú zaslúžený certifikát)


Zaži priamy dotyk s praxou a odnes si prestížny certifikát


Na záver štúdia dostanú študenti BRIEF - zadanie od reálneho klienta. Výsledok svojej práce môžu odprezentovať pred lektormi a klientom, pričom získajú cennú spätnú väzbu, ktorá im umožní posunúť sa na ďalší level. Celú snahu zavŕši certifikát, ktorý môže uchádzačom o zamestnanie veľmi pomôcť pri vstupe do sveta marketingu a reklamy.
Cena za celý ročník je 990 €
(úhradu je možné si po dohode rozdeliť aj na dve splátky) a okrem vzdelávania dáva priestor aj na sebarealizáciu. Ak máš chuť študovať a načerpať cenné marketingové know-how, stačí ak vyplníš našu PRIHLÁŠKU. Následne s Tebou bude v komunikácii samotný zakladateľ Creative Academy Marek Gurega. Vopred sa tešíme, že zasadneš do našich “lavíc” :-)



Harmonogram prednášok





O Creative Academy


Creative Academy je večerný alebo víkendový ucelený koncept vzdelávania v oblasti moderného marketingu, komunikácie a reklamy. Prvý ročník odštartoval v roku 2016 v Bratislave a aktuálne má okrem hlavného mesta SR pobočky aj v Prahe, Košiciach a v Brne. Svoje know-how odovzdali osobnosti slovenskej a českej reklamy už viac ako 1300 študentkám a študentom.









Kurz Creative Academy 2022

Termín: od 30.09.2023

Cena: 990€

Prihlásiť sa

Made by

© 2022 creativeacademy.sk, All rights reserved.