A preto v Creative Academy otvárame nový ročník už od 30.09.2023. Môžete sa tešiť na 12 sobôt plných kreativity, inovácií, stratégie, online marketingu, budovania značiek, praktických workshopov a ďalšieho marketingového know-how.

Profi lektori vám počas spoločných 24 prednášok odovzdajú cenné poznatky z praxe, ktoré vás v práci marketéra alebo pri vlastnom podnikaní posunú na úplne iný level.


TOP LEKTORI Z MARKETINGOVÉHO SVETA


V dvadsiatke špičkových lektorov nechýba Marketér roka 2021, Juraj Pobjecký, a ďalši skúsení špecialisti na online marketing, profesionálne eventy, tvorbu značiek a inovácií, sociálne siete, digitál a vybudovanie e-shopov, ako aj profesionáli z oblasti kreatívy z Prahy a dokonca aj z talianskeho Milána.





Harmonogram prednášok







PREZENČNÉ ALEBO ONLINE ŠTÚDIUM



Creative Academy prichádza s víkendovým konceptom, ktorý vyhovuje aj extrémne vyťaženým. Dvanásť sobôt od 30. septembra do polovice januára, medzi 10.00 a 15.00, sa dá jednoducho zladiť s pracovnými alebo rodinnými povinnosťami, najmä keď to prinesie svoje ovocie. A ak by si aj niektorú prednášku vynechal/-a, nič sa nedeje, budeš si ju môcť pustiť ďalšie dni z nášho Online archívu. Či budeš študovať prezenčne v Bratislave alebo si vychutnáš live-stream z pohodlia svojho domova, to už necháme na teba.



ZÍSKAJ DVA ROČNÍKY ZA CENU JEDNÉHO



Vieš o tom, že ak sa do nášho nového ročníka prihlásiš už teraz, získaš s tým zároveň aj voľný vstup do toho nasledujúceho? Čo to znamená? Za cenu jedného, získaš u nás v Creative Academy rovno dva. Môžeš tak čerpať nápady a know-how aj od lektorov, ktorí sa budú podieľať na nasledujúcom ročníku. To sa oplatí. Ideš do toho?



KVALITNÉ KNOW-HOW A PRAKTICKÉ WORKSHOPY



Ako sa hovorí:“Povedz mi to a ja to zabudnem. Ukáž mi to a ja si to zapamätám. Nechaj ma to urobiť a ja to pochopím.” Týmto heslom sa riadime už od samotného vzniku akadémie. A to už od toho dňa ubehol nejaký ten piatok. Preto sa naši študenti môžu tešiť na kopec praktických úloh počas samotných prednášok, kde si priamo pod vedením lektora vyskúšajú to, čo sa naučili.


UCELENÉ ŠTÚDIUM, KTORE MÁ HLAVU AJ PÄTU


Nejde o pár prednášok vytrhnutých z kontextu. Jednotlivé predmety a prednášajúci zapadajú do mozaiky komplexného a uceleného štúdia moderného marketingu. Absolventi Creative Academy rozumejú tomu, ako funguje celý marketingový proces, ako sa buduje značka, ako sa pripravuje skutočne efektívna stratégia alebo kampaň, čo spúšťa a čo zabíja proces kreativity, ako fungujú sociálne siete, kedy je dobré sa rozhodnúť pre inovácie a mnoho mnoho iného.

Počas štúdia získajú konkrétne návody, ktoré im rozšíria ich doterajšie znalosti, alebo pomôžu všetko potrebné aplikovať do svojho podnikania, a predbehnúť tak svoju konkurenciu o niekoľko krokov.




OSOBNÁ, PRIATEĽSKÁ ATMOSFERA, ŽIADNA MASOVKA


Povedzme si to na rovinu. Často je ťažké zabezpečiť vysokú kvalitu výuky pri veľkom počte študentov. Preto v Creative Academy prijímame len limitovaný počet záujemcov. A to v počte do 20 marketingových nadšencov. Všetci sa medzi sebou poznáme osobne, nikto sa tak necíti byť stratený a každý má dostatok pozornosti od prednášajúcich, či priestoru pre vlastné otázky.




ZNALOSTI, KTORE SA ZÍDU NAOZAJ KAŽDÉMU


Naše štúdium je koncipované skutočne pre širokú škálu marketingových nadšencov. Pre zamestnancov, ktorí chcú vyniknúť v práci, pre start-upistov, ktorí chcú vdýchnuť život svojmu nápadu, pre skúsených podnikateľov, ktorí chcú firmu rozvíjať a násobiť zisky, pre ľudí, ktorí sa hľadajú a potrebujú inšpiráciu, pre mamičky na materskej, ktoré si vymysleli svoj vlastný projekt, pre tých, ktorí chcú získať nové kontakty, pre všetkých je tu Creative Academy.



CERTIFIKÁT REŠPEKTOVANÝ V MARKETINGOVEJ BRANDŽI



Náš certifikát je skvelým pomocníkom pre upevnenie či zlepšenie postavenia na trhu práce, ale môže byť aj dôležitým míľnikom k získaniu práce snov. Najväčšiu hodnotu má však pre svojho majiteľa v tom, že ho v priebehu niekoľkých týždňov expresne posunie na úplne nový level marketingových zručností a znalostí. Cena za celý ročník je 990 €. ALE NEZABUDNI, ŽE ZA JEDNU CENU ZÍSKAŠ ROVNO DVA ROČNÍKY.

Ak máš chuť študovať a načerpať cenné marketingové know-how, stačí ak vyplníš našu PRIHLÁŠKU. Následne s Tebou budem v komunikácii ja - samotný zakladateľ Creative Academy, Marek Gurega. Vopred sa tešíme, že zasadneš do našich kreatívnych lavíc.

Váš Marek



P.s. Z celého srdca sa ospravedlňujem, ale tento článok môže byť plný gramatických alebo štylistických chýb, pretože ho nevytvorila žiadna umelá inteligencia :-)












Kurz Creative Academy 2023

Termín: od 30.09.2023

Cena: 990€

Prihlásiť sa

Made by

© 2022 creativeacademy.sk, All rights reserved.