Marketingové know-how od kapacít slovenskej a českej reklamy nikdy nebolo dostupnejšie


Creative Academy ponúka archív prednášok z jarného ročníka len za zlomok školného


Skvelé správy pre všetkých marketingových a reklamných nadšencov, ale aj malých podnikateľov, ktorí potrebujú nakopnúť svoj biznis! Najväčšia večerná škola marketingu a komunikácie Creative Academy sprístupní svoj online archív s viac ako 30 hodinami prednášok od špičových expertiek a expertov slovenskej a českej reklamy.




Marketingové know how ako dokonalý vianočný darček


Prístup k 16 aktuálnym prednáškam reklamných stratégov, kreatívcov či online marketérov, ktoré odprezentovali na jarnom ročníku Creative Academy 2021, stojí (z pôvodných 1.200,- €) teraz iba 200,- € na celé 3 mesiace.


„Po tom, ako sme kvôli pandémii prešli z prezenčného vyučovania do online priestoru, otvorili sa nám úplne nové možnosti. V jednom ročníku sme tak mohli mať kombináciu tých najlepších slovenských a českých lektoriek a lektorov," povedal zakladateľ Creative Academy Marek Gurega, ktorý ešte pred krízou otvoril pobočky obľúbenej školy reklamy v Bratislave, Košiciach, v Prahe aj v Brne.





Na jar 2021 si študenti a študentky vypočuli prednášky poprednej osobnosti slovenskej reklamy Michala Pastiera, šéfky marketingu O2 Slovensko Lucie Petrášovej, komunikačného stratéga Maroša Keményho, ale aj kreatívnej riaditeľky reklamnej agentúry Leo Burnett Praha Nikol Foktovej a strategického riaditeľa Isobar Praha Tomáša Preněka.

V partii skutočných kapacít československého sveta marketingu, ktorá prednášala na Creative Academy, nechýbal ani Martin Krajniak z medzinárodnej prieskumno-konzultačnej firmy Kantar, expert na content marketing Filip Kuna zo spoločnosti Strossle, odborník na digitálny marketing a sociálne siete Tony Dúbravec alebo kreatívny riaditeľ a spoluzakladateľ digitálnej agentúry Hype Marek Didák.


Ukážka z prednášky od Martina Krajniaka z agentúry Kantar



Harmonogram prednášok





Úspechy absolventov a absolventiek


„Vzdelávanie cez Creative Academy nie je o náhodnom súbore prednášok. Je koncipované tak, aby absolventom prinieslo základy teórie a príklady dobrej praxe pod vedením tých najlepších z najlepších. Veľmi rád sledujem, ako naši študenti dnes budujú fantastické značky a stoja za silnými príbehmi. Teší ma, že práve u nás našli potrebné vedomosti a inšpiráciu," hovorí Marek Gurega. „Teraz je know how z našej dielne ešte dostupnejšie a som presvedčený o tom, že mnohým pomôže rozvíriť vody slovenského biznisu," dodal.





 

Referencie





 

O Creative Academy


Creative Academy je večerný alebo víkendový ucelený koncept vzdelávania v oblasti moderného marketingu, komunikácie a reklamy. Prvý ročník odštartoval v roku 2016 v Bratislave a aktuálne má okrem hlavného mesta SR pobočky aj v Prahe, Košiciach a v Brne. Svoje know how odovzdali osobnosti slovenskej a českej reklamy už viac ako tisícke študentov.





Online Archív

Termín: od 30.09.2023

Cena: 200€

Prihlásiť sa

Made by

© 2021 creativeacademy.sk, All rights reserved.