Slovenský projekt Creative Academy, ktorý úspešne expandoval aj za hranice do Českej republiky, bude už piaty rok odovzdávať cenné know-how od špičky slovenského sveta reklamy a marketingu všetkým nadšencom kreatívy.


Nejde o zopár workshopov, ale o ucelený našlapaný semester, počas ktorého do kreatívnych lavíc zasadne dvadsiatka študentov. Čaká ich interaktívne a zážitkové vzdelávanie, ktoré v porovnaní s dlhodobým vzdelávaním na akademickej pôde, prináša možnosť načerpať unikátne a hlavne aktuálne poznatky priamo z praxe v rekordne krátkom čase a zároveň ich aplikovať pre svoje biznisové potreby. „Naši mentori prinášajú horúce informácie a know-how priamo z prestížnych svetových festivalov, tieto informácie nenájdete zadarmo na internete ani v stokrát prepratých marketingových kurzoch.“ hovorí zakladateľ Creative Academy Marek Gurega. „Chceme sa vyhnúť lacným návodom a kvalita obsahu je pre nás prvoradá. Zároveň pomáhame kreatívnym ľuďom plniť si ich sny a robiť to, čo ich naozaj baví.”


UČIŤ ŤA BUDE PARTA PROFÍKOV SLOVENSKEJ REKLAMY A MARKETINGU.


Dvakrát týždenne (PON. a STR.) od 19.00 – 21.00 h., budú študenti po večeroch navštevovať až 24 prednášok vrátane Kreativity, Digitálnych stratégií, Consumer Behavior, Personal Brandingu, Komunikačných stratégií, Digitálnych trendov, Komunikačných zručností, Public Relations, Content marketingu, Performance marketingu, Sociálnych sietí, Kreatívnych postupov, Eventov a mnoho ďalších. Škola teda ponúka ucelené a komplexné vzdelávanie v oblasti marketingu a komunikácie a učí ľudí hlavne kreatívne myslieť. „Máme šesť stálych lektorov a ďalších hosťujúcich expertov z rôznych oblastí,“ uviedol zakladateľ akadémie Marek Gurega. K našim stáliciam patria:

Novinka: IGOR TÓTH – marketingový riaditeľ v O2 SLOVAKIA a držiteľ ocenenia Marketér roka 2017.


MICHAL PASTIER – spolumajiteľ a kreatívny riaditeľ reklamných agentúr Zaraguza Bratislava, Zaraguza Praha (Zaraguzu zaradil Facebook medzi top 10 svetových reklamných agentúr na svete),


MAROŠ KEMÉNY – dlhoročný stratég a zakladateľ vlastnej agentúry ČOSI,


OLÍVIA HURBANOVÁ – lektorka roka 2018 zaoberajúca sa ľudským správaním a expertka na komunikáciu, pôsobiaca i v zahraničí,


RÓBERT SLOVÁK – pätnásť rokov so spoločníkmi zakladal a viedol reklamku Respect APP a momentálne rozbieha novú, vlastnú agentúru, ktorej prínosom je silný akcent na spoločensky zodpovedné témy,


JORD NIKOV - expert na digitálnu reklamu a marketing, spolumajiteľ a kreatívny riaditeľ agentúry Work&Hugs.


PRE ZAMESTNANCOV (nielen v marketingu), MALÝCH AJ STREDNÝCH PODNIKATEĽOV A ĽUDÍ, KTORÍ HĽADAJÚ ZMENU


ZAMESTNANCI (NIELEN V MARKETINGU)


Podľa M. Guregu je večerná škola reklamy a marketingu určená trom cieľovým skupinám. „Prvou sú študenti a mladí ľudia, ktorí by radi pracovali v reklame alebo v reklamnej agentúre pracujú, ale chýba im komplexný pohľad i skúsenosti, teda dlhodobá prax. Akadémia je pre nich mostíkom k vysnívanej práci v reklamnej či marketingovej agentúre alebo ku kariérnemu posunu.“ Druhou skupinou sú malí a strední podnikatelia, ktorí sa venujú marketingu vo vlastnej réžii alebo ľudia z korporátov, ktorí na marketingovom oddelení pracujú, ale potrebujú kreatívny reštart. „Škola ich inšpiruje a prináša im nové poznatky, ktoré následne využívajú vo svojom biznise.“
Do tretice cieli Creative Academy na ľudí, ktorí hľadajú zmenu na mieste, na ktorom aktuálne sú. „Sú to tzv. nespokojní zamestnanci, ľudia, ktorí vykonávajú svoju prácu, ale chýba im v nej rozmer kreativity. Ja to nazývam, že ide o zamestnancov spoza počítačov zo sklenených budov a open space-ov,“ dodal Marek Gurega.


Nestíhaš? Pusti si NÁS ONLINE


„Všetky hodiny nahrávame na video, takže ani v prípade choroby, dovolenky alebo napríklad pracovného vyťaženia nemusia mať študenti Creative Academy strach, že by niečo zmeškali. Prednášky im poskytneme v online podobe, a tak si ich môžu pustiť kedykoľvek budú chcieť.”
V Creative Academy už prijímame prihlášky. Piaty ročník odštartujeme 27. februára 2019 a končiť bude 18. mája 2019. Ak rozmýšľaš, že by si sa rád zúčastnil/a štúdia v Creative Academy, tak neváhaj a prihlás sa ešte dnes na www.bratislava.creativeacademy.sk v časti “Prihláška”. Máme obmedzený počet - len 20 študentov, tak si rezervuj svoje miesto, ideálne čím skôr. Radi Ťa uvidíme sedieť v našich kreatívnych laviciach.

Kurz Creative Academy 2019

Termín: od 30.09.2023

Cena: 999€

Prihlásiť sa

Made by

© 2021 creativeacademy.sk, All rights reserved.