Nový ročník Modern Marketing Masterclass sa otvára už 26. septembra (stále v Pondelok a Stredu od 19.00 - 21.00 h, viď harmonogram prednášok nižšie) a tu je 5 dôvodov, prečo by si na ňom nemal chýbať - PREZENČNE!


1. EXKLUZÍVNA ZOSTAVA LEKTOROV Z MILÁNA, PRAHY A BRATISLAVY


Zakladateľ Creative Academy v Bratislave, Marek Gurega zostavil pre tento nový ročník tím lektorov a lektoriek z marketingu, ktorých mená a skúsenosti majú oprávnene prívlastok créme de la créme.

Povestnou čerešničkou na torte je talianskym magazínom Forbes zaradená medzi TOP 100 marketingových riaditeľov Slovenka Silvia Kyselová.

Táto “wonder woman” v minulých rokoch zastávala v Miláne pozíciu šéfky marketingu talianskej pobočky technologickej firmy Salesforce (World NO. 1 CRM system) a jej kariérny príbeh i know how ťa zaručene inšpirujú a nakopnú.


(Silvia Kyselová)



Medzi lektormi nemôže chýbať ani kráľ slovenských marketérov za rok 2021 - Juraj Pobjecký zo spoločnosti Isadore, kde kreuje stratégiu značky a jej komunikáciu.

Ďalšími lektormi sú overené stálice na marketingovom poli ako: Michal Pastier, Marek Šulik, Miki Plichta, Tony Dúbravec, Maroš Kemény, Marek Furmanczuk.

“Chýbať nebudú ani lektori z Čiech. Účastníci sa môžu tešiť na prednášky od Nikol Foktovej, kreativnej riaditeľky Leo Burnett v Prahe či na poznatky od Petra Vlasáka a Richarda Stiebitza, ostrieľanej kreatívnej dvojice, ktorá našich nových študentov priamo na ich hodinách naučí kreatívne postupy na reálnych zadaniach, ” hovorí Marek Gurega.


(Exkluzívna zostava lektorov Creative Academy)

2. SKVELÝ KOKTEJL ZAUJÍMAVÝCH PREDNÁŠOK


Z tohto koktejlu sa ti hlava nezatočí, žalúdok ťa nerozbolí a na druhý deň si ho budeš chcieť dať znova. Áno, máme na mysli koktejl skvelých prednášok, ktoré v Creative Academy mixujú skutočne precízne.

Priprav sa na komplexnú, plnú chuť marketingu s príchuťou dlhoročných skúseností z praxe 11 marketingových guru, v ktorej sa snúbia tóny moderných marketingových prístupov.

Creative Academy ti tento skvelý koktejl prednášok naservíruje už od 26. septembra dvakrát do týždňa, v pondelok a v stredu a jeho účinok pocítiš vo svojej praxi takmer okamžite.






3. LEN PRE LIMITOVANÝ POČET ŠTUDENTOV - 25


“Kvalita pred kvantitou, to je naše heslo aj pri počte študentov, ktorí sa môžu na tento ročník prihlásiť. Počet sme preto zastavili na čísle 25,“ uviedol zakladateľ akadémie Marek Gurega.

Či si už začínajúci marketér, zabehnutý predstaviteľ značky alebo moderný podnikateľ a chceš sa učiť od najlepších, si vítaný.

A nebude to len o teórii a inšpiratívnych marketingových príbehoch. Na záver dostaneš zadanie od reálneho klienta a ukážeš všetkým, čo v tebe je. Budeš patriť aj ty k týmto vyvoleným, ktorým sa odhalia taje marketingu a získajú prestížny certifikát? Prihlás sa!




4. PREZENČNÉ ŠTÚDIUM


Naživo! Áno, aj tento ročník bude naživo, naozaj, prezenčne. Takže jednotlivých lektorov, ale aj spoluúčastníkov si budeš môcť doslova “ochytať”.

Akadémia je ideálnym miestom na networking, počas ktorého načerpáš množstvo inšpirácie, know how a pravdepodobne položíš základy nielen svojej marketingovej kariéry, ale aj priateľstvám (a je dosť pravdepodobné, že nielen tým profesionálnym).


(Úsmev na prednáškach nesmie chýbať :-)


5. BONUS V PODOBE ONLINE PREDNÁŠOK


Skvelé správy pre všetkých našich nových študentov, marketingových a reklamných nadšencov, ale aj malých podnikateľov, ktorí potrebujú nakopnúť svoj biznis! Všetci, ktorý sa stanú našimi novými poslucháčmi automaticky Creative Academy sprístupní svoj online archív s viac ako 30 hodinami prednášok od špičových expertiek a expertov slovenskej a českej reklamy, ktoré máme uložené v našom online archíve.


(Úspešní absolventi Creative Academy)




ZAŽI PRIAMY DOTYK S PRAXOU A ODNES SI PRESTÍŽNY CERTIFIKÁT


Na záver štúdia dostanú študenti BRIEF - zadanie od reálneho klienta. Výsledok svojej práce môžu odprezentovať pred lektormi a klientom, pričom získajú cennú spätnú väzbu, ktorá im umožní posunúť sa na ďalší level. Celú snahu zavŕši certifikát, ktorý môže uchádzačom o zamestnanie veľmi pomôcť pri vstupe do sveta marketingu a reklamy.

Cena za celý ročník je 990 € (úhradu je možné si po dohode rozdeliť aj na dve splátky) a okrem vzdelávania dáva priestor aj na sebarealizáciu. Ak máš chuť študovať a načerpať cenné marketingové know-how, stačí ak vyplníš našu PRIHLÁŠKU.

Následne s Tebou bude v komunikácii samotný zakladateľ Creative Academy Marek Gurega. Vopred sa tešíme, že zasadneš do našich “lavíc” :-)




Kurz Creative Academy 2022

Termín: od 30.09.2023

Cena: 990€

Prihlásiť sa

Made by

© 2022 creativeacademy.sk, All rights reserved.