Štúdium marketingu v Creative Academy je skutočne dobrá idea. Ale zdravie je pre nás na prvom mieste a preto nový ročník odštartujeme BEZPEČNE ONLINE od 19. októbra.


(Michal Pastier počas prednášky v Creative Academy)


Korona všetko spomalila. Život, vzdelávanie aj biznis. Aj keď sme boj s „hnusobou“ stále nevyhrali, je načase začať makať. Na sebe, aj na svojom podnikaní.


Zlepšiť predaje, znásobiť dopyty a zvýšiť povedomie o značke bez dobrej reklamy a efektívneho marketingu nejde, a to nielen v pandemických časoch. Teraz máte šancu učiť sa od profesionálov z praxe z bezpečia svojho domova.


Štartujeme už čoskoro - BEZPEČNE ONLINE


19. októbra svoje “online brány” otvára bratislavská pobočka večernej školy marketingu Creative Academy. Čaká vás 16 skvelých prednášok, ktoré sa uskutočnia od októbra do decembra už tradične vždy v pondelok a v stredu od 19:00 h.


(Lektori v Creative Academy sú vysoko rešpektované osobnosti marketingu a reklamy na Slovensku)


Až 60-dňový ONLINE ARCHÍV


Skvelou výhodou štúdia v Creative Academy je aj 60-dňový ONLINE ARCHÍV K všetkým prednáškam sa tak po konci štúdia bude môcť vrátiť každý náš študent, pohodlne a kedykoľvek len bude chcieť. Takže - NO STRESS :-)


Získaj marketingové know-how od špičiek slovenskej reklamy a marketingu


Creative Academy ponúka ucelené vzdelávanie s priamym naviazaním na prax, skutočné kampane a skutočných klientov. Marketingový riaditeľ O2 Slovensko a Marketér roka 2017 na Slovensku Igor Tóth sa bude na svojich prednáškach venovať osobnej značke a nákupnému správaniu. Jedna z najvýraznejších osobností slovenskej reklamy Michal Pastier sa bude venovať kreativite a svojim overeným prístupom k nej. Marketérka roka 2019 a šéfka marketingu a komunikácie Slovenskej sporiteľne Dáša Juríková sa pozrie na témy brandu a marketingu zo svojej dlhoročnej praxe.


Budovaniu úspešnej značky a tvorbe efektívnej reklamy sa bude venovať Martin Krajniak z medzinárodnej prieskumno-konzultačnej firmy Kantar. Na stratégiu a budúcnosť sociálnych sietí si posvieti úspešný online tvorca Tony Dúbravec. Kreatívny riaditeľ a spoluzakladateľ digitálnej agentúry Hype Marek Didák bude hovoriť o digitálnych trendoch a študentov naučí, ako ich uplatniť v komunikácii. Dlhoročný úspešný stratég a zakladateľ agentúry Čosi Maroš Kemény pôjde do hĺbky a upriami pozornosť na základ každej dobrej reklamy - stratégiu a insight. Videokonzultant Ladislav Bóna zas uvedie študentov do pokročilej tvorby videomarketingu.


Zaži priamy dotyk s praxou a odnes si prestížny certifikát


Na záver štúdia dostanú študenti reklamné zadanie od reálneho klienta. Výsledok svojej práce môžu odprezentovať pred lektormi a klientom, pričom získajú cennú spätnú väzbu, ktorá im umožní posunúť sa na ďalší level.
Celú snahu zavŕši certifikát, ktorý môže uchádzačom o zamestnanie veľmi pomôcť pri vstupe do sveta marketingu a reklamy.
Cena za celý ročník je 990 € a okrem vzdelávania dáva priestor aj na sebarealizáciu. Ak máš chuť študovať a načerpať cenné marketingové know-how, stačí ak vyplníš našu PRIHLÁŠKU. Následne s Tebou bude v komunikácii samotný zakladateľ Creative Academy Marek Gurega. Vopred sa tešíme, že zasadneš do našich “lavíc” :-)


Harmonogram prednášok




O Creative Academy


Creative Academy je večerný alebo víkendový ucelený koncept vzdelávania v oblasti moderného marketingu, komunikácie a reklamy. Prvý ročník odštartoval v roku 2016 v Bratislave a aktuálne má okrem hlavného mesta SR pobočky aj v Prahe, Košiciach a v Brne. Svoje know how odovzdali osobnosti slovenskej a českej reklamy už viac ako tisícke študentov.





Kurz Creative Academy 2020

Termín: od 30.09.2023

Cena: 990€

Prihlásiť sa

Made by

© 2021 creativeacademy.sk, All rights reserved.